І я готовий відповісти на ваші питання. У нас ще є декілька хвилин, я сподіваюсь, ми зможемо покрити якусь промпт інженер кількість запитань. Також, поза подібним підходом.

промпт інженер

Що Таке Генеративний Штучний Інтелект

В мене вже відкритий постик, а я створив невелику базу для цього. Давайте ще далі створимо ще одну таблицю. Я йому кажу, що потрібно в SQL. І він мені зараз перегенерує з Python коду в SQL. Ну, і от, власне, він мені тепер пише скрипт.

Ai Bot Потрібно Розробити Бота Для Whatsapp

І ви, скажімо, можете навіть не звертати на це увагу, тобто це, скажімо, системний дизайн моделі, який дозволяє вам мати неперервний досвід під час роботи з моделлю. До прикладу, ви можете зрозуміти, яка анотація в коді. У нас буде трішки live-кодингу. У нас є досить простий Prompt. Він складається з двох частин.

Топ-15 Компаній З Навчання Промпт-інжинірингу Та Користування Gpt 2024

Точний запит дозволяє отримати максимально релевантний результат. Розпливчаті запити приводять до отримання нелогічних та неконкретних відповідей. Компанія втрачає гроші через великі витрати часу на виконання завдань.

  • Адже, коли чат аналізує ваші Prompt, то йому доводиться робити це самостійно.
  • Вам потрібно знову-знову наповнювати це контекстне вікно.
  • Продовжуючи використовувати наш веб-сайт, ви погоджуєтеся на використання всіх файлів cookie.
  • І якщо ви пишете багатозначно, тобто у вас є можливість трактувати ваш Prompt по-різному, то будуть ставатися так звані галюцинації або місць інтерпретації.
  • Для участі у конкурсі на вакансію необхідно виконати тестове завдання, після чого ми звʼяжемось з тобою і повідомимо результат docs.google.com/…​x8JkUU68lc7NTd0g/viewform.

Інші Роботи, Пов’язані З Prompt Engineering

промпт інженер

Однією з професій майбутнього називають посаду “prompt-інженер” або “інженер підказок” для ChatGPT, Midjourney, Stable Diffusion. Liga.Tech розповідає, що це за робота, яких знань вона вимагає та чи наймають таких працівників в Україні вже зараз. Молода, проте перспективна ChatGPT Academy на ринку лише понад рік, але вже показує непогані результати та готова позмагатися за першість. На сайті можна придбати освітні курси та переглянути безоплатні матеріали. Основним змістом діяльності інженера є розробка нових і (або) оптимізація наявних інженерних рішень.

промпт інженер

Тобто, там є певна затримка, оскільки у них стався так званий product-market overfit. Тобто, бажаючих купити продукт набагато більше, ніж реально вільних GPU у світі. Тож, макропогляд наш починається з того, що GPT, компанія OpenAI випустила продукт ChatGPT. Вони зробили це минулого року. Позавчора був перший день народження ChatGPT. І вони не сподівалися, що цей продукт викличе хоч якусь відчутну реакцію, але насправді це продукт, який просто вибухнув.

Оскільки сфера вивчення ШІ досить нова, цифри у цій категорії бралися загальні, по діяльності компанії. Найбільша кількість пошукових запитів у мережі належить компанії Hillel – вони лідирують за цим показником. Їх наздоганяє Prometheus – але у них окрім курсів про ШІ є чимало освітніх напрямків, в тому числі й безоплатних.

І на той момент у них вже була GPT-4, якою користувалися декілька приватних компаній. І через три місяці після релізу, три з половиною майже місяці після релізу ChatGPT компанія OpenAI заявляє, що вони випускають GPT-4. Це модель, яка значно краща, ніж ChatGPT. Але вона була довгий час у беті, і її розкатали для плюс-підписників, для тих, хто платить 20 доларів, буквально через місяць після того, як вона вийшла, наскільки я пам’ятаю.

Наразі команда об’єднує 500+ людей з більше, ніж 20 країн. Ми активно зростаємо, запускаючи нові продукти та виходячи на нові міжнародні ринки. Підсумовуючи всю інформацію можемо оголосити переможця  ТОП-10 Компаній з навчання промпт-інжинірингу та користування GPT. Інженер ОВК займається розробкою, втіленням та контролем за системами опалення, вентиляції та кондиціонування. Хоча більшість будівельних професій традиційно вважаються чоловічими, кошторисник — виняток з правил. Не менше половини фахівців з кошторисної справи — жінки.

Третя — це пропускна здатність. Модель, саме інтелектуальні спроможності моделі, вони відрізняються від моделі до моделі. Можна умовно сказати, що модель three.5 — це восьмирічна дитина, а модель GPT-4 — це дванадцятирічна дитина. У той же час, якщо ви наріжете завдання на відповідні таски, це те, що роблять менеджери зазвичай, то модель буде виконувати їх саме. Наприклад, у нас є таке завдання, що нам потрібно нагенерувати 10 тисяч неймінгів продуктів, і в першому випадку модель вам нагенерує 10 прикладів і скаже, ну, далі давайте генерувати поступово. А в другому випадку ви скажете, нагенеруй мені, будь ласка, 25 прикладів продуктів, і модель зразу ж без пояснень нагенерує вам ці 25 неймінгів продуктів.